Saptamana internationala a Doula

Intre 22 – 28 martie sarbatorim saptamana internationala a Doulei; aveti ocazia astfel sa cunoasteti personal cateva doule care va stau la dispozitie cu serviciile lor, in Cluj-Napoca.

Va oferim o vizionare de film – documentarul DOULA – care prezinta nasteri reale la care gravida si partenerul ei sunt insotiti de o astfel de perosna specializata pentru a asigura spirjin emotional si fizic de-a lungul travaliului. Documentarul va fi prezentat Vineri in data de 22 martie de la ora 16.30 la Liceul Apaczi (in Laboratorul de Fizica) din Cluj-Napoca, str IC Bratianu nr 26.

Dupa film, actualelor gravide si viitoare mamici le oferim sansa de a discuta cu alte mamici care au avut o Doula la nasterea lor, aici in tara noastra, chiar in Cluj-Napoca, atata la spitale de stat cat si la privat.

Va asteptam cu drag, sa ne informam despre optiunile noastre legate de nastere, sa primim incurajare si sprijin, sa cunoastem oameni noi, sa schimbam incet incet felul in care se naste in Romania, spre binele femeilor.

doula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *