Masaj

Pentru gravide, lauze, mame care inca isi ingrijesc copiii acasa sau au reinceput munca, femei si barbati fara copii – toti resimtind, din cand in cand macar, oboseala, crampe musculare, tensiuni in umeri, dureri de spate si alte neajunsuri fizice….  O metoda minunata de relaxare, detensionare fizica, usurare a durerilor si senzatiilor disconfortante este masajul. Fie el general sau partial (zona spatelui, picioare etc), 60 de minute sau doar 30, va pot aduce alinarea mult dorita, sau stare de bine cautata dupa o zi lunga sau o perioada grea si incarcata.

Masajul pe care il oferim poate sa se desfasoare la domiciliul vostru unde venim cu masa profesionala de masaj, uleiuri naturale, vegetale, si uleiuri esentiale utilizate cu intelepciune si drag pentru diverse afectiuni cu care va confruntati. Astfel va puteti asigura in programul zilnic aglomerat, un timp doar pentru voi, de odihna si recuperare, de relaxare si destindere, fara sa fiti nevoiti sa plecati de acasa si sa parcurgeti kilomentri prin oras. Venim noi la voi! La orice ora si in orice loc.

Va puteti rezerva masajul dorit sunand la 0743 444 635 sau puteti sa ne cereti alte detalii daca aveti nevoie de lamuriri suplimentare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *